За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Нощ на музеите в Карин дом

3 май 2018

За първи път в Нощ на Музеите и Галериите Варна ще се включи един съвсем нов музей – „Посланици на доброто“, който беше открит през 2017г. Музеят се намира в сърцето на Морската градина на Варна в сградата на терапевтичен център Карин дом.

По време на събитието гостите могат да се включат в безплатно посещение на музея и беседа с лектор в часовете: 11:00, 13:00 и 15:00ч, както и да се забавляват заедно със своите семейства и приятели на открито. На този ден Карин дом организира и благотворителен пикник за всички желаещи да отдъхнат и да се забавляват на чист въздух в градината.

Пикник зоната ще се разположи на обширните поляни на Карин дом и ще предложи храни и напитки за посетителите,приготвени по специални рецепти на Карин дом с подкрепата на Kaufland Bulgaria. Посетителите могат да вземат одеяло за пикник, както и забавни игри за навън, а защо не и любима книга.

Всички събрани средства от пикника ще бъдат в подкрепа на Монтесори групата за деца със специални потребности в Карин дом, която предлага обучение и социална интеграция на децата с опитни педагози, логопед и психолог в Монтесори среда.

Към събитието във Facebook, поканете приятели!

Благодарим на Kaufland Bulgaria за разнообразието от продукти, които ще ни позволят да направим събитието освен пътуване в историята и едно кулинарно изкушение за всички участници в пикника!

Музей „Посланици на доброто“ Ви очаква с първата по рода си музейна експозиция, посветена на благотворителността и филанторпията, която отправя своето послание за доброта и съпричастност. Музеят е привлекателен за младите хора със своите интерактивни дейности посредством тъчскрийн и таблети. В допълнение музеят предлага и атрактивни дейности по време на пролетно-летния сезон – открити уроци, кът за отдих и медитация, лекции за родители.

Карин дом е разположен в Морската градина на Варна, близо до търговски център Парк Март (Пикадили парк). Местност „Свети Никола“, в края на Алеята на спортната слава. С автобуси номера 8, 9, 14, 118, 118 А, 148 до спирка “Карин дом”, преди спирка „Почивка“. Карин дом разполага със собствен паркинг, безплатен обществен паркинг има и непосредствено преди портала.

„Нощ на Музеите и Галериите“ се организира от Ти си Варна, с подкрепата на Фонд Култура към Община Варна. Повече за програмата на Нощ на галериите и музеите Варна можете да видите ТУК .

 

Очакваме Ви в Карин дом!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни