За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом получи отличие за цялостен принос

14 юни 2019

На 13 и 14-ти юни 2019 г. във Варна Националният алианс за социална отговорност заедно с партньори и приятели тържествено отбеляза своята 10-годишнина. В рамките на форума бяха връчени и юбилейни национални награди на НАСО. За наша огромна радост Карин дом получи награда за „Цялостен принос в развитието на националните партньорства, социалните политики и услуги в България“. Лектор на форума беше и изпълнителният директор на Карин дом – Мая Донева, която се включи в панела „Добри практики за Европа и България“, с темата: „Пресечени точки между социалното предприемачество, социалните иновации и услуги“.

Носител на голямата юбилейна национална награда на Алианса в категорията Общини е Община Варна. Статуетката прие кметът г-н Иван Портних. Той получи и индивидуална награда за лични заслуги и в знак на признателност за ползотворното партньорство с Алианса. Плакет беше връчен на зам.-министъра на труда и социалната политика за съдържателното партньорство с МТСП. Статуетка получи и г-н Зелдерло, като жест на благодарност за дългогодишното и резултатно партньорство на НАСО и EASPD.

Честването на юбилея на организацията уважиха зам.-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова, генералният секретар на EASPD – Люк  Зелдерло, председателят на Държавната агенция за закрила на детето – д-р Елеонора Лилова, изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България – г-жа Силвия Георгиева, зам. изпълнителният директор на АСП – Мая Василева, представители на държавни институции, на общините в България, на множество социални услуги, неправителствени организации, работодатели, университети и др.

Пожелаваме още много успешни години на организацията и благодарим на НАСО за признанието и високата оценка за работата на Карин дом!

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни