За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Нашият екип: Меглена Паламудова

14 юли 2011

Тя се казва Меглена Паламудова, но всички от Карин Дом, както и родителите, я знаят като Меги. Част е от екипа на центъра от 2004 г. и първо нея среща всеки, прекрачил прага на Къщата.

Представяме ви я сега, с нейните споделени мисли за работата й в Карин Дом.

Част съм от екипа на Карин Дом вече 7 години. Преди 18 години пострадах при инцидент и получих увреждане на гръбначния мозък – в резултат на това съм в инвалидна количка.

Запознанството ми с Карин Дом започна с едно обучение в мобилност. На него присъстваха двама физиотерапевти от центъра, дошли като доброволци. След обучението бях поканена от изпълнителния директор да разгледам Карин Дом и ми бе предложена работа като секретар.

Бях повече от изненадана, никога не съм си и мечтала за това. Често съм си мислила, че няма да се реализирам в този живот, заради здравословния си проблем. Мои близки са ме съветвали, да не се заблуждавам, че някой работодател ще ме наеме. А да не забравяме и архитектурните бариери.Накратко, чувствах се безполезна и никому ненужна. Имах регистрация в бюрото по труда, но дълбоко в сърцето си не вярвах че ще започна работа.

Съдбата обаче беше решила друго. Срещна ме с прекрасни хора – екипа на Карин дом, които никога не ме накараха да се чувствам различна.

Средата тук, времето с колегите – сякаш ми дадоха криле. Работех това, което искам и това ме правеше щастлива. С всеки изминал ден се чувствах все по силна, по самостоятелна, по уверена и по-малко зависима.

Днес мога да кажа, че се чувствам пълноценен човек и родител, благодарение на хората протегнали ръка и отворили сърцата си за мен. Гордея се, че съм част от екипа на Карин Дом!

Надявам се повече работодатели да последват примера на Център Карин Дом и да дадат шанс на хората с ограничени възможности да разгърнат своя потенциал!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни