За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Награда Златна ябълка за SG Експресбанк

2 юни 2013

На 1ви юни – Денят на детето, Националната мрежа за децата връчи за трета поредна година наградите Златна ябълка. Наградата се присъжда за дейности, допринесли за подобряването на живота и благосъстоянието на българските деца. Сред номинираните винаги присъстват публични личности, обикновени хора и организации. Тази година те се състезаваха в осем категории.

Щастливи сме да споделим с Вас, че наградата Златна ябълка в категория Бизнес организация беше спечелена от Societe Generale Expressbank – номинирана от Фондация Карин дом за развитието на програма „Подкрепи семейство”.

Партньорството на Карин дом и Societe Generale Експресбанк се развива вече 6-та година и е пример за успешен модел на социална корпоративна отговорност. До този момент програма „Подкрепи семейство“ е дала възможност на повече от 100 деца от цяла България да получат свободен и равен достъп до социалните услуги и терапия в Център Карин дом. Повече за програмата и самите награди Златна ябълка можете да научите на сайта на наградите.

Благодарим на нашите приятели и партньори от SG Експресбанк за подкрепата, която оказват на нас и на децата на България!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни