За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

На стаж в Карин Дом

28 февруари 2012

В седмицата между 20-24 февруари на стаж в Карин Дом беше Мирослава – Монтесори педагог от София. Ето как тя описа преиживяното в своя блог:

Благодаря!
През изминалата седмица имах възможност да посетя фондация „Карин дом“ във Варна и да постажувам в техния център за работа, обучение и терапия на деца със специални нужди. Тъй като всичко стана много неочаквано и набързо за пръв път тръгнах занякъде без да имам никакви планове и очаквания. И хората, децата и нещата, с които успях да се запозная, да срещна, да усетя и да почувствам ме дариха с много положителни емоции, вдъхновение и творчески заряд.

Първа беше срещата ми с морето. За първи път виждах морето през зимата и само по себе си за мен това си беше повод за радост. Но тези прекрасни и многобройни лебеди, които спокойно си се разхождаха по пясъка и се носеха в морето бяха вече повод за мигове на наслада и въодушевление! 

В следващите дни имах щастието да срещна и да се запозная с страхотните хора и професионалисти от „Карин дом“, чиито любов, спокойствие и търпение, излъчващи се от действията им в работата с децата, силно ме впечатлиха и ми дадоха нова вяра, сили и енергия да продължавам напред. А срещите ми с прекрасните дечица, които посещаваха центъра, оставиха много силен отпечатък в мен и със сигурност много често и още дълго време ще се сещам за тях!Тази седмица във Варна остави една много дълбока диря в мен и БЛАГОДАРЯ е думичката, с която мога да дам израз на случващото се!

Благодаря, море! Благодаря ви, дами от „Карин дом“!Благодаря, деца! (не искам да изброявам имена, за да не пропусна някой)
Благодаря, Живот!

Ние от Карин Дом сърдечно благодарим на Мирослава за чудесните думи и й пожелаваме успехи в чудесната професия, която е избрала!

Можете да видите оригиналния пост на Мира и да рагледате блога й като кликнете тук.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни