За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Среща със „Солвей Соди“ – гр. Девня по проект „Моето послание на моя език!“

22 август 2023
Работата ни по младежкия проект „Моето послание на моя език!“ ни срещна и с още едни прекрасни професионалисти, от които младите хора можеха да научат нови и полезни факти както за производството на сода, така и за добрите практики за развитие на отговорен бизнес.
Срещата ни в „Солвей Соди“ – гр. Девня премина повече от вълнуващо и следвайки всички правила за безопасност. Темата на срещата ни – корпоративна социална отговорност и работата на компанията в полза на местните общности, доброволческите инициативи и подкрепа на професионалното развитие на младите хора.
❤️Благодарим на нашите домакини – Юра Драганова, директор „Човешки ресурси“, Василена Попова, специалист комуникации и инж. химик Мирослав Алексиев, началник отдел: „Производствено-технологичен и развитие“ за проведената среща и споделени успешни и иновативни практики!
Благодарим на нашия фотограф: Gergana Encheva Photographer!
„Моето послание на моя език! – за правото на младите хора да бъдат чути и силата на доброто послание“ е проект, насочен към младежи на възраст 15-29 г. от гр. Варна. Проектът се реализира с финансовата подкрепа програма „Младежки проекти 2023“ на Дирекция „Образование и младежки дейности“ на Община Варна.

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни