За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Групи Мама и бебе играят заедно – сезон 2015-2016. Очакваме ви!

1 октомври 2015

Групите „Мама и бебе играят заедно” се провеждат всеки четвъртък от 10:30ч.  и са с продължителност 60 минути. Занятията се водят от психолози, логопеди, физиотерапевти и педагози от „Карин дом”.

Сезон 2015-2016 започна. Заповядайте!

За повече информация, потърсете ни на телефон 052 30 25 18.

Групата е отворена и подходяща за деца от 0 до 3г. и техните родители

Специално подчертаваме, че и татковците са поканени 🙂 Бебчовците могат да доведат дори баба и дядо!

Игрите и заниманията се подбират конкретно за всяка сесия според възрастта и настроението на децата. Родителите на по-малките участници ще научат как да стимулират двигателното развитие на децата си, чрез гимнастика и масаж. За по-големите деца са предвидени подвижни игри съобразени с възможностите и интересите им.

Всичко зависи от децата!

В нашите групи Мама и бебе играят заедно сесиите протичат всеки път различно, но винаги с много песни, музика и настроение. Вашите деца и вие ще се забавлявате много докато изучавате частите на тялото, опознавате различните животни и звуците, които издават. Заедно ще се учим да споделяме играчките, да общуваме с други деца и възрастни, да си помагаме. Това е една чудесна подготовка за лесно и ранно адаптиране в детска ясла и градина.

Родителите споделят, че…

Всички играем заедно - гимнастика и игри за бебета и деца във Варна - Карин домРодителите споделят, че времето, което прекарват с детето си в групата Мама и бебе играят заедно, е много специално за тях, защото се забавляват и учат как да бъдат по-подкрепящи родители. А възможността да обменят идеи, за отглеждането на децата, с другите мами и татковци е ценна, защото обогатява опита им като родители.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни