За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Стартира кампания “Логопед с добро сърце”

26 януари 2023

През месец март 2023г. Логопедия.БГ организира за пети път кампания за безплатни консултации с водещи специалисти – “Логопед с добро сърце”.

Карин дом ще се включи с консултации в периода 20.02 – 10.03.2023г. като участие ще вземат следните специалисти:

Николета Йончева – доктор  по Логопедия, специалист по ранно детско развитие,  хранене, поведение и комуникация. консултант по кърмене, С дългогодишен опит в работата със семействата, както и обучения на специалисти. !Местата са запълнени!

Анета Морфова – логопед и методист на услугите за деца и семейства в Карин дом. Подкрепя децата (0-7г.) и техните семейства, предлагайки идеи и насоки за дейности в домашни условия. !Местата са запълнени!

Светлана Ангелова – логопед, консултант ранно детско развитие и методист на услугата Ранна интервенция на „Карин дом“.

Пламена Буроджиева – работи с деца 3-8 години с нарушения в езиково-говорното развитие, специални образователни потребности и проблеми в развитието.

Ваня Йорданова – преминала е редица обучения свързани с алтернативната комуникация. поведенчески проблеми, както и при трудности свързани със сетивността.

Вече започнаха записванията за кампанията “Логопед с добро сърце.” Не се колебайте да се включите!

Повече информация за специалистите, които участват през 2023г. и локацията на кабинетите или онлайн консултации, можете да откриете на сайта: kauza.logopedia.bg .

През тази година кампанията  се провежда под надслов „Провери, за да знаеш!“ и се фокусира върху създаването на навици за регулярни консултации с логопед.

Инициативата се радва на изключителен интерес от страна на родителите от цялата страна и показва, че голяма част от българските деца имат ограничени възможности за достъп до квалифицирана логопедична помощ.

Инициативата е по повод Европейския ден на логопедичната терапия -6-ти март, който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник.

Карин дом се включва в инициативата с подкрепата на Фондация Медикор.


Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни