За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Онлайн лекция за родители: 10 начина да подобрим храненето на детето – 20-ти март FB Live

20 март 2020

Скъпи родители,

в днешната ситуация, когато са затворени ясли, детски гради и училища, за родителите е истинско предизвикателство да въведат нов график и среда за учене и игра у дома. При някои деца със различни здравословни състояния, двигателни затруднение, трудна комуникация, проблеми в храненето и много други, е още по трудно и понякога изглежда като мисия невъзможна. Надяваме се, че с темите, които сме подбрали и подготвили за вас, ще успеем заедно да се справим с това предизвикателство.

Обучителният екип на Карин дом започна подготовката на онлайн лекции в помощ на родителите. Лекциите ни за родители са напълно безплатни. Следете за датите на провеждане на сайта и фейсбук страницата ни!

Започваме с темата: „10 начина да подобрим храненето на детето- съвети за ефективно хранене“ със Стефка Цветанова (психолог) и Николета Йончева (логопед) – 20-ти Март, канал: фейсбук лайв , начало от 14.00.

За какво ще поговорим: Ситуацията през последните дни и наложеното ново ежедневие е предизвикателство за много родители. Не се отказвайте! Изправяйте се пред всички онези задачи, които са актуални всеки ден. Помогнете на детето си да приема разнообразни, полезни и имуностимулиращи храни.

ВИЖТЕ някои полезни съвети и задайте своите въпроси на живо на 20.03 от 14.00 часа във фейсбук страницата на Карин дом ТУК !

Вижте графика на провеждане на всички онлайн обучения на Карин дом ТУК!

Лекцията вече е достъпна и можете да видите тук!

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни