За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Започна благотворителната коледна кампания на Карин дом

7 ноември 2018

Скъпи приятели,

в продължение на много години Карин дом провежда благотворителна Коледна кампания с продажба на коледни картички и календари. В тази кампания се включват, както децата в Карин дом, така и талантливи художници. Тази година наши гости бяха: Мирослава Милева, Флай Лима и Христо Борисов, които рисуваха заедно с малките ни художници в Карин дом.  Крайният резултат са нашите чудесни нови картички: „Бяла магия“, „Елф“, „Залез“ и „В планината“- подарък специално за Карин дом от 8 годишната Кристиана Еленска.

ВИЖТЕ КАТАЛОГА НИ ЗА КОЛЕДА 2018

СЛЕДЕТЕ КАМПАНИЯТА НИ И ВЪВ ФЕЙСБУК ОТТУК

Тази година благотворителната Коледна кампания на Карин дом ще се стреми да осигури средства за включване на деца със специални потребности в обучение по метода на Мария Монтесори.

Тази група подпомага деца с различни състояния – леки и умерени умствени увреждания, синдром на Даун, церебрална парализа и деца с комуникативни нарушения да придобият предучилищни, основни училищни, социални и ежедневни умения чрез различни дейности. Децата се учат на любов към реда, самостоятелна работа и инициативност, спонтанност и свобода, изразяващи се в самостоятелни решения и действия. Монтесори групата има за цел да усъвършенства езиковите и социални умения на децата и взаимоотношенията между деца и възрастни. Монтесори групата се води от опитен Монтесори педагог, а по време на полудневните занимания децата рисуват, моделират и апликират по различни теми, включват се в „Монтесори кухня“, тонус групи и музикотерапия, в разходки, еко-инициативи и тържества.

Цени на картичките и календара – дарение:

Цена на една картичка: 2.00 лева
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лева.
Цена на календар пирамидка – 5лева

Цена на  арт календар „Усмихни се“2019 – 14.00 лева

Поръчайте своите картички и календари до 18 декември 2018г. на телефон 052 302 518 и имейл koleda@karindom.org. Приемаме поръчки от цялата страна.

Поръчки можете да направите и чрез новооткрития 

ОНЛАЙН СЕМЕЕН МАГАЗИН “ ПОСЛАНИЦИ НА ДОБРОТО“ НА КАРИН ДОМ

Картички и календари на Карин дом можете да намерите вече и в заведенията за здравословни храни и напитки So Fresh на следните адреси:

  • So Fresh Sevastopol – гр. Варна, бул. Сливница №16 – пред хотел Черно море
  • So Fresh GrandMall – гр. Варна, ул. Аднрей Сахаров 2 – Гранд Мол Варна – ет. 2 – до детския кът
  • So Fresh ParkMart –  гр. Варна, бул. Приморски парк II 482 (Паркмарт)

Освен картички за Коледа децата от Монтесори група и Монтесори къща се включиха с рисунки и апликации в календара на Карин дом за 2019г. Специално за тази благотворителна инициатива със свои рисунки се включиха и децата: Рая Петрова на 8г., Боян Беляшки на 6г., Кристиана Еленска на 8г., Белослава Вълчева на 10г., Малена Маркова на 12г. и Салвина Маркова на 7г.

Благодарим на нашите гости за сърдечното отношение и  на всички деца, които се включиха в тази благотворителна инициатива с много желание и усмивки! А резултата, както виждате е прекрасен.

За първи път тази година решихме да направим и арт календар, посветен на нашия прекрасен семеен фестивал „Усмихни се, Карин дом“. В него сме запечатали спомени от всичките четири издания на фестивала, видени през погледа на фотографите – Сара Калпакчиян, Ева Йорданова, Гергана Енчева, Кристина Илиева, Йорданка Маринова, Миряна Бучкова и дизайнерите: Антоанета Абаджиева, Калина Маркова и Звезди Патаре. Благодарим им за тези чудесни мигове и прекрасен дизайн!

Поръчките можете да направите и чрез новооткрития ОНЛАЙН СЕМЕЕН МАГАЗИН НА КАРИН ДОМ

Важното е да знаете, че в изработката и визията на голяма част от продукти в онлайн магазина на Карин дом се включват семействата, с които работим, доброволци, наши приятели дизайнери, фотографи и творци в различни области. Предвидили сме освен възможността да получите поръчката си на посочен от вас адрес, но и също така и на място в Карин дом без допълнителни транспортни разходи️.

Надяваме се, че заедно ще направим коледните и новогодишни празници още по-хубави! Зарадвате своите приятели, семейство и колеги с картички и календар от нашия каталог и подкрепете усилията ни за по-щастливо бъдеще на децата със специални потребности.

Пожелаваме Ви весели празници и прекрасна 2019 година! Благодарим Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни