За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Здравей училище! Изпратихме нашите бъдещи ученици!

18 юли 2019

Довиждане Карин дом! Здравей училище!

Дойде лятото, а с него и времето за игри, море и ваканция. Карин дом изпрати 8 деца – бъдещите първокласници, които през септември ще прекрачат прага на родните училища. Четири деца ще постъпят в масови училища, три – в специалното училище за ученици с нарушено зрение „ Проф. д-р Иван Шишманов“, едно дете в подготвителна група в масово училище.

Малките герои постигнаха много през годините, в които бяха в „Карин дом“. Някои от тях ползваха услугата „Ранна интервенция“ и бяха обхванати от най-крехка възраст. С други психолози и логопеди от Карин дом работиха индивидуално и в екип, а трети посещаваха терапевтична група в Монтесори среда. В ежедневните ни срещи с децата, те показваха, че знаят и могат много неща, любопитни са и по своя детски начин изследват света. Родителите им споделиха, че поемат към новите предизвикателства по-спокойни и по-уверени – с нови знания и умения за подкрепа на своите специални деца!

Празникът за изпращането протече в двора на Карин дом. Пяхме някои от най-любимите детски песнички, тропнахме хорце, рисувахме и играхме. Изпълнителният директор на Карин дом – Мая Донева връчи грамоти и подаръци, предоставени от дарители. За финал децата се почерпиха, пяха и танцуваха със своите родители, близки и приятели.

Мили деца, пожелаваме ви весело лято, изпълнено с радостни игри, нови приятели и успех в първи клас!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни