» Поръчайте благотворителния Календар за 2018г на децата от Карин дом
За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Подкрепи терапията на децата в Карин дом

Early Intervention Session

Donate Now

Поръчайте благотворителния Календар за 2018г на децата от Карин дом

24 ноември 2017

Скъпи приятели, прекрасната визия на Календар 2018 на Карин дом е вече факт благодарение на чудесните деца от Карин дом и невероятната Звезди Патаре - фотограф, стилист и декоратор. Тази година кампанията си поставя за цел да събере средства за програма “Ранно детско развитие” на Карин дом. Програмата е насочена към малки деца (0-3г.) с изоставане в развитието, увреждания, атипично поведение, социални и емоционални затруднения.

“Идеята беше децата да се забавляват, влизайки в роля. Аз много се гордея с моите малки герои от Карин дом. Те се справиха страхотно. Фотографите не трябва да забравяме, че повече от 50% от резултата, който получаваме, правейки портрети се дължи на модела отсреща. Аз имах огромен късмет да получа доверието на децата и да изпитаме заедно тази емоция. Беше вълнуващо” – Звезди Патаре. 

Календарът е вдъхновен от българските традиции и обичаи, вълнуващо разказани през обектива на Звезди Патаре, като изображението за всеки от месеците е фотография, заснета с участието на децата, посещаващи Карин дом. Благодарим на децата, които застанаха пред обектива, за да ни покажат нашите корени и традиции! Благодарим за прекрасните им усмивки и на Звезди за професионализма и уловените мигове!

Освен  в прекрасния календар за 2018 г , децата в Карин дом се включиха и в изработването на Коледни картички  заедно с утвърдени и успешни съвременни артисти, част от културния живот на страната – Калоян Илиев – Kokimoto, Антония Колева – NITRA, Виктория Георгиева MOUSE и Николай Божинов Nikka Why. Към творческия екип, който в продължение на няколко дни рисуваше коледни картички заедно с децата в Карин дом, се включи художничката и създателката на последната визия на фестивала „Усмихни се, Карин дом“ – Антоанета Абаджиева. Помогна ни и талантливата оперна певица – Филипа Руженова, която добави своя творчески талант като художник.

Коледният ни каталог с картички и повече за кампанията можете да видите ОТТУК

Цени на картичките и календара – дарение:
Коледна картичка и плик 1 бр. – 2 лв.
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 броя – 1.50 лв.
Календар пирамидка 1 бр. – 5 лева

Поръчайте своите картички на телефони: 052 302 518 и 052 302 517 или на имейл koleda@karindom.org до 18 декември 2017г.