За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Поръчайте благотворителния Календар за 2018г на децата от Карин дом

24 ноември 2017

Скъпи приятели, прекрасната визия на Календар 2018 на Карин дом е вече факт благодарение на чудесните деца от Карин дом и невероятната Звезди Патаре – фотограф, стилист и декоратор. Тази година кампанията си поставя за цел да събере средства за програма “Ранно детско развитие” на Карин дом. Програмата е насочена към малки деца (0-3г.) с изоставане в развитието, увреждания, атипично поведение, социални и емоционални затруднения.

„Идеята беше децата да се забавляват, влизайки в роля. Аз много се гордея с моите малки герои от Карин дом. Те се справиха страхотно. Фотографите не трябва да забравяме, че повече от 50% от резултата, който получаваме, правейки портрети се дължи на модела отсреща. Аз имах огромен късмет да получа доверието на децата и да изпитаме заедно тази емоция. Беше вълнуващо“ – Звезди Патаре. 

Календарът е вдъхновен от българските традиции и обичаи, вълнуващо разказани през обектива на Звезди Патаре, като изображението за всеки от месеците е фотография, заснета с участието на децата, посещаващи Карин дом. Благодарим на децата, които застанаха пред обектива, за да ни покажат нашите корени и традиции! Благодарим за прекрасните им усмивки и на Звезди за професионализма и уловените мигове!

Освен  в прекрасния календар за 2018 г , децата в Карин дом се включиха и в изработването на Коледни картички  заедно с утвърдени и успешни съвременни артисти, част от културния живот на страната – Калоян Илиев – Kokimoto, Антония Колева – NITRA, Виктория Георгиева MOUSE и Николай Божинов Nikka Why. Към творческия екип, който в продължение на няколко дни рисуваше коледни картички заедно с децата в Карин дом, се включи художничката и създателката на последната визия на фестивала „Усмихни се, Карин дом“ – Антоанета Абаджиева. Помогна ни и талантливата оперна певица – Филипа Руженова, която добави своя творчески талант като художник.

Коледният ни каталог с картички и повече за кампанията можете да видите ОТТУК

Цени на картичките и календара – дарение:
Коледна картичка и плик 1 бр. – 2 лв.
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 броя – 1.50 лв.
Календар пирамидка 1 бр. – 5 лева

Поръчайте своите картички на телефони: 052 302 518 и 052 302 517 или на имейл koleda@karindom.org до 18 декември 2017г.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни