За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Бебешката кутия на Карин дом – една вдъхновяваща идея за първите моменти

10 септември 2021

Продължаваме с проекта „Бебешка кутия“! В следващите 500 кутии се включват и Baby Crema, за да подкрепим заедно равния старт на всяко новородено. За най-специалните моменти и най-нежна грижа Baby Crema е подготвила бебешки шампоан, крем сапун и влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално разработени за деликатната детска кожа.

Проектът Бебешка кутия е иницииран от Карин дом с подкрепата на Фондация Кахане и е вдъхновен от финландския модел, където всяко семейство на новородено получава най-важните неща за първите месеци.
Карин дом подготвя 1000 комплекта, които ще подари на всички новородени бебета в болниците-партньори на кампанията: АГ-Варна, Окръжна болница и Майчин дом –Варна. Бебешката кутия на Карин дом ще получат семействата при изписване от родилното отделение.

BabyBox е безплатна и съдържанието всички кутии е: бебешки дрешки, одеяло, мека играчка, комплект козметика за бебето, памперси, дървено гребенче, дървена играчка, бебешки кърпички от памук, комплект „Карти с игри за бебета от 0 до 6 месеца“, създадени от специалистите на Карин дом, както и ваучер за една безплатна консултация с нашия екип.

Освен това семействата, получили бебешка кутия могат да се регистрират за участие и в нашата вълнуваща томбола с награди след регистрация ТУК!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни