За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

На тържество в Делфинариума, Карин дом изпрати своите бъдещи ученици

14 юли 2017

Днес с весело тържество екипът на Карин дом изпрати 9 деца, които скоро ще бъдат в първи клас. С огромна гордост и тази година изпратихме нашите бъдещи ученици, които от септември ще поемат своето ново предизвикателство и ще постъпят в общообразователни и специални училища.

За последен път се забавлявахме заедно – с бодра крачка и много усмивки посетихме Делфинариума във Варна. Смяхме се и се радвахме заедно на представлението на делфините: Кимбо, Доли, Попи, Йоана и Бимбо. Всички наши малки абитуриенти получиха заслужените грамоти и се почерпиха заедно със своите приятели от Карин дом.

Благодарим на г-н Васил Василев, управител на Феста Делфинариум Варна, за подкрепата и хубавия спомен, който ще остави у нас и нашите деца това посещение, както и за възможността да покажем на децата колко радостни мигове и приключения ги очакват за в бъдеще.

Като организация, предлагаща висококачествени услуги за деца със специални потребности и техните семейства, нашите усилия са насочени към подпомагане на децата още от най-ранна детска възраст. Включването на децата в образователната система заедно с техните връстници е едно огромно постижение и признание за терапевтичната работа на нашите специалисти през годините.

Ние от екипа на Карин дом знаем, че нашите малки ученици им предстоят вълнуващи нови срещи и приятелства, прекрасни моменти и успехи и им пожелаваме На добър час!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни