За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин Дом участва в събития на ФРГИ

8 октомври 2012

В началото на октомври представители на Карин Дом взеха участие в две събития, организирани от Фондация „Работилница за граждански инициативи“

Едно от двете събитията беше т.нар. Дарителски кръг, който се провежда за втори път тази година. Темата на това издание на Дарителския кръг беше мултикултурализма, а гост и водещ беше д-р Фредерик Мълдър, който е и създател на модела „дарителски кръг”. Емоцията, която д-р Мълдър вложи в своето представяне позволи на гостите да усетят какво всъщност означава да даряваш осъзнато.

В рамките на събитието бяха представени четири проекта, които допаднаха на публиката и ще бъдат осъществени благодарение на нейната подкрепа. Повече информация за Дарителския кръг и участвалите проекти, можете да намерите на сайта на ФРГИ – ТУК.

Другото събитие, организирано от ФРГИ, беше конференция на тема „Местното дарителство – наливаме ли от пусто в празно“. Целта на конференцията беше да се предизвика дебат върху смисъла и целите на местното дарителство у нас.

На различни въпроси, свързани с темата отговаряха Томислав Дончев – министър по управление на Европейските фондове; Ралица Агайн-Гури – частен дарител; Ричърд Хамилтън, Директор Глобално гражданство и политики, KPMG; Галина Асенова – общински съветник, гр. Перник и Калин Каменов, председател на Държавната агенция за закрила на детето.

Повече подробности за конференцията можете да намерите ТУК

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни