За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Покана за обучение- Как ефективно да общуваме с родителите в процеса на приобщаване в яслата и детската градина – 11юли

22 май 2019

Карин дом има удоволствието да ви покани на обучение на тема:

„Как ефективно да общуваме с родителите в процеса на приобщаване в яслата и детската градина“ на 11юли в конферентната зала на Карин дом от 9.00 до 16. 30ч. Завършилите курса получават сертификат за участие.

За кого е предназначено това обучение: за директори на ясли и детски градини, медицински сестри, учители, ресурсни учители, социални работници и всички, които работят за процеса на приобщаване в ясли и детски градини, както и студенти педагогика, специална и социална педагогика, социални дейности, логопедия, психология.

Ако се затруднявате в общуването с родителите, ако ви е трудно да споделяте с тях и да бъдете чути, ако ви се струва, че не успявате да ги спечелите, това е обучението за вас.

Основни акценти в обучението:

По време на обучението Николета Йончева (логопед) и Женислава Сапунджиева (социален психолог), ще ви помогнат да разберете по-добре родителите на деца със специални потребности или затруднения, чието включване в яслата и детската градина е предизвикателство. Ще ви предложим конкретни стратегии, с които да разговаряте с родителите и много практически съвети как да ги направите ваши партньори. Важна цел на обучителите и респективно на Карин дом е чрез това обучение да ви подаде ръка по пътя към приобщаващото образование и предизвикателствата които срещате.

Можете да направите своята регистрация ТУК! 

Такса за участие: 48лв. Краен срок за записване и плащане: 9 юли 2019 г. Таксата се превежда по банков път на следната банкова сметка:

Експресбанк
Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG75TTBB94001528452286
BIC: TTBBBG22

Основание за плащане: Обучение 11 юли, име на участника (или име на организацията при повече участници). Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл: astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

Обучението ще се проведе от: 

Женислава Сапунджиеева  е директор „Услуги за деца и семейства“ в Карин дом. Жени отговаря за управлението на основните социални услуги на Център Социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ и Център Ранна интервенция. В продължение на 11 години работи като социален психолог и провежда индивидуални консултации с родители. Повече от 15 години обучава специалисти, учители и помощен персонал от социални институции, дневни центрове, общообразователни и специални детски градини и училища, ресурсни центрове, НПО, родители, студенти и доброволци. Участва в разработването на обучителни модули и наръчници. Съавтор  е на доклади, презентации, наръчници в областта на социалните дейности и работата със семейства на деца със специални нужди.

Николета Йончева има бакалавърска степен специалност „Слухово-речева рехабилитация” и е магистър по “Логопедия”. В момента е докторант в областта на семейно-медиирана ранна интервенция в Софийския университет „ Свети Климент Охридски ”. Николета е стипендиант на Фулбрайт по програма „Развитие на градското общество“ през 2018 г. и има опит в различни новаторски проекти, свързани с хората с увреждания, които са осъществени, както в страната, така и в чужбина. Нейните професионални интереси са в областите: комуникация, хранене и пиене, жестов език, ранно детско развитие и семейно-медиирана интервенция. Николета е сертифициран ABA и PECS терапевт. Работи в Карин дом предимно с деца в ранна възраст и техните семейства. Обучава родители, учители, терапевти в областта на ранното детско развитие, комуникация, хранене и други адаптивни умения, за да се справят с предизвикателствата, пред които са изправени в ежедневието си, както в България, така и в страни като Грузия, САЩ , Италия и др.

Програмата на обученията, провеждани от Карин дом можете да следите Тук.

За да получавате винаги актуална информация се абонирайте за нашия бюлетин.

Снимка: https://kitchendecor.club

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни