За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Кафе Сосиете с гост Мартина Вачкова

2 май 2012

На 27 април 2012г. в Арт салона на Радио Варна се проведе поредната среща от инициативата на фондация „Карин Дом”  –  „Кафе Сосиете”.

Специален гост беше актрисата Мартина Вачкова, която е добре позната и като водеща на предаването „Апартаментът” по БНТ1. Мотото на предаването е: „Телевизията може и да помага“. Мартина Вачкова започна срещата с разкази за различни герои от нейното предаване, на които тя заедно с екипа на предаването са успели да помогнат. 

„Благотворителността не е само да даваш пари, а да дариш добро, да имаш добро сърце!” каза Мартина Вачкова. Според нея да си известен е голяма отговорност. Убедена е че „който прави добрини получава много повече щастие в замяна на това, което е дал.” 

Мартина Вачкова вярва, че родителят винаги трябва да е откровен с детето си и да е в приятелски отношения с него. Това е и начинът, по който самата тя възпитава дъщеря си Рада. На въпрос от аудиторията: „С какво би искала хората да я запомнят.” Мартина Вачкова  отговори: „Искам да ме запомнят, като дъщеря на баща си и майка на дъщеря си.”

Следващата среща „Кафе Сосиете” ще бъда на 10-ти май 2012г., в Арт салона на Радио Варна от 18ч. Гост на срещата ще бъде Ричард Томас – посланик на Великобритания в България през периода 1989г. – 1994г. 

Инициативата Кафе Сосиете се осъществява с подкрепата на фондация Америка за България. 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни