За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Днес Карин дом изпрати своите 13 малки абитуриента! Пожелаваме им успехи и още много нови приятели!

28 юли 2016

Със сълзи в очите, но с радост в сърцата, днес целият екип на Карин дом изпрати бъдещите ученици. Нашите слънчеви Тишо, Сами, Денис, Андреа, Божко, Кати, Александър, Дани, Теди, Влади, Дея, Валери и Регина, поемат своето ново предизвикателство. Скоро ще се срещнат със своите нови учители и приятели, ще чуят първия училищен звънец. За последен път днес в двора на Карин дом изпяхме нашите любими песнички, играхме, забавлявахме се и танцувахме заедно под дъгата.

Винаги с огромно вълнение изпращаме нашите малки абитуриенти, защото знаем, че пред тях се откриват красиви нови хоризонти и са сбъднали една от големите мечти на своите родители и нашия екип – да бъдат заедно с връстниците си.

За наша огромна радост 9 деца постъпват в общообразователни училища и 4  в специални училища.

В обръщението си към децата, родителите, екипа и всички гости, Жени Сапунджиева, Директор „Услуги за деца и семейства“, благодари на децата за усилията, а на родителите за голямото довериe и вяра в нашите специалисти. Пожела им много здраве, сили и все по-успешно справяне с предизвикателствата. Да намерят нови приятели и сбъднат своите мечти!

Ние винаги ще бъдем с вас, ще се радваме на вашите успехи, ще сме щастливи да ви виждаме отново пораснали и уверени.

На добър час!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни