За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Учениците от Международната езиково училище Haut-Lac в Швейцария припознаха каузата на Карин дом

9 октомври 2019

Щастливи сме, че деца не само от България, но и от чужбина ни подкрепят и вярват, че децата със специални нужди трябва да растат щастливи и приети от общността, в която живеят. Няма по обнадеждаваща новина от тази – деца да подкрепят деца.

Учениците от Международното езиково училище Haut-Lac в Швейцария припознаха каузата на Карин дом като своя. В училището се обучават деца от цял ​​свят, както и швейцарски деца от региона. Над 650 деца от различни националности растат и се обучават в двуезична среда, която стимулира и уважава мултикултурните различия.

На 04.09 в Haut-Lac се проведе първата благотворителна кампания като наш партньор, на която учители и деца разказаха за мисията и дейността на Карин дом и защо искат да подпомагат тази кауза. Събитието предложи интересни занимания по фотография и рисуване и освен събраните средства от 312лв., донесе много усмивки за децата и техните родители.

Благодарим на ръководството на училището, на учителите и младите ни приятели за тяхната социална ангажираност и подкрепа!

Благодарим на всички тези млади хора за активната гражданска позиция, за която границите и разстоянията не са преграда!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни