За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Хартия за играчки

15 март 2018

За поредна година Карин дом стартира кампания за събиране и предаване на хартия. Ако имате ненужна хартия, можете да я доносете в Карин дом всеки делничен ден до 30-ти март от 8:30ч до 16:30ч. Със събраните от хартията средства ще подновим Библиотека на играчките, която се намира в Карин дом и ще осигурим разходите за нейната поддръжка. Повече за библиотеката можете да видите ТУК.

Всеки може да се включи, като по този начин ще подпомогне съществуването на игралната библиотека, която е отворена и безплатна за всички деца и родители от Понеделник до Петък, от 10:30 до 12:30 часа и от 14:00 до 16:00ч.

Играта е основният начин по който децата се учат и опознават света. Но също така те имат нужда да им бъде показано как се играе с всяка играчка, така както ги учим да боравят с различни предмети в ежедневието. В Библиотека на играчките родителите могат да се забавляват с децата си и да научат по какъв начин всяка играчка спомага за развитието на познавателната, социално-емоционалната области, комуникацията и ориентацията на детето.

С нас можете да се свържете на имейл: marketing@karindom.org и на тел: 052/302 518. Вижте повече за кампанията и ТУК.

Благодарим на всички наши приятели, на всички варненци и на компаниите, които вярваме, че ще ни подкрепят и тази година.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни