За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Групи за игра за всички деца!

24 февруари 2014

Скъпи родители,

Aко вашето дете е на възраст между 1 и 4 години, най-вероятно пред вас стоят редица въпроси за неговото развитие, социални умения и комуникация. Вие искате да го научите на много и разнообразни неща, но се чудете кое е най-подходящото за възрастта му. Може би се питате как бихте могли да подпомогнете вашето дете, чрез подбор на подходящи за възрастта и възможностите му играчки и дейности.

В „Карин дом” предоставяме възможност  специалисти и родители заедно, чрез играта да учат децата си на необходимите им интелектуални, двигателни, речеви и социални навици и умения. В „Групите за игра” децата участват заедно с родители си. А те от своя страна имат възможността да общуват с други родители, чиито деца са на същата възраст, както и да задават своите въпроси към нашите специалисти. Тези занимания са част от програма „Ранна интервенция”.

Групите се провеждат в Център „Карин дом” в безопасна и структурирана среда с подходящи за възрастта играчки и оборудване. Занятията се водят веднъж седмично от 16.30 часа и са с продължителност от един астрономически час.

Групите са безплатни за деца, които ползват услугите на програма „Ранна интервенция”, а за децата, които не ползват тази услуга са на цена 5лв.

За повече информация и записване, се обърнете към водещите на групите:

Виргиния Мъсарлиева – детски психолог – 0879 000 562
Росица Папукчиева – логопед – 0879 000 647.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни