За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Фестивал „Усмихни се, Карин дом“ очаква партньори и участници за своето IV-то издание

2 август 2018

За четвърта поредна година, слънчевата градина на Карин дом ще се превърне в приказно място за забавления за цялото семейство, за да посрещне гостите на фестивал „Усмихни се, Карин дом“.

Фестивалът вече се превърна в едно от най-значимите благотворителни събития в България, обединявайки варненци около каузата на Карин дом и по-специално, групата ни за деца с комплексни и интензивни нужди от подкрепа – „Усмивка“.

Тази година датите са 15 и 16 септември, а желанието отново е фестивалът да се превърне в празник по повод изпращане на безгрижната ваканция и посрещане на учебната година с усмивка.

За да бъде каузата отново успешна и да се съберат необходимите средства за терапевтичните програми, Карин дом очаква партньори, участници и доброволци, които да подкрепят това голямо благотворително събитие.

Фестивалът дава възможности всеки варненец да помогне на каузата. Фирмите, които искат да се включат, могат да го направят чрез разработените от екипа ни програми за филантропия и корпоративна социална отговорност.

Събитието отново ще предложи пикник и барбекю зона, крафт бира, фермерски и занаятчийски пазар, работилнички за децата и открита сцена с музика на живо.

Ако и вие искате да бъдете сред героите на децата със специални нужди, можете да получите информация как да се включите като се свържете с нашия екип на имейл: smile@karindom.org или на тел: 0879 940 743. 

Всеки с талант в различни занаяти може да кандидатства за включване с щанд за продажба на ръчно изработени артикули, а нашата детска зона ще събере на едно място атрактивни образователни, музикални, арт, кулинарни и още ателиета за деца в предучилищна и училищна възраст. Доброволци от всякакви възрасти са добре дошли да се включат в организацията на фестивалните дни, за което ще получат и Сертификат.

Индивидуално или Корпоративно Дарение за Фестивала можете да направите ОТТУК

Попълнете Формуляр за Участници

Попълнете Формуляр за Детски Работилници

Попълнете Формуляр за Доброволци

Миналогодишното издание на „Усмихни се“ успя да събере сумата от 39 428лв., благодарение на посетители, участници и дарители, което ни помогна да продължи терапевтичната работа с децата със специални потребности в група „Усмивка“ .

Карин дом е център за терапия на деца със специални нужди, създаден от известният дипломат и филантроп Иван Станчов, с мисията това да се превърне в едно от най-съвременните места, където тези семейства да получават навременна и квалифицирана терапия и подкрепа. От тогава до днес, вече 22 години, Карин дом работи основно с гражданска и частна подкрепа, съществувайки с помощта на благодетели и съмишленици.

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни