За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Семейна приемна на открито в Карин дом

23 октомври 2020

Уважаеми родители,
Скъпи деца,

Последните няколко дни в България се наблюдава сериозно увеличение на случаите на CoVid19, както и на хора с грипоподобни симптоми. Знаем, че сте разтревожени и искаме да ви уверим, че правим всичко възможно условията в Карин дом да осигуряват и пазят както вашето здраве и безопасност, така и тези на колегите работещи там. Част от тези условия налагат ограничение на достъпа на родители вътре в Карин дом. В тази връзка изградихме „Семейна приемна на открито“, в която ви каним да чакате преди и по време на вашата сесия.

Погрижили сме новата беседка да е отопляема и да ви пази от дъжд. В нея всяка сутрин ще можете да изпиете по топла чаша билков чай и да започнете деня си с усмивка.

Пространството ще се дезинфекцира спрямо препоръките на АСП и МЗ на редовни интервали. Това разбира се, е част от отговорността, която взаимно споделяме и апелираме към всички вас – бъдете отговорни. Ако вие или детето ви, не се чувствате добре, имате хрема, кашлица, загуба на обоняние или температура- свържете се с вашия лекуващ лекар и с екипа ни, за да предприемем нужните мерки. Ще се справим с всичко това, само ако заедно полагаме последователни усилия за да овладеем ситуацията.

Благодарим ви за отговорното поведение до момента и бъдете здрави!

От ръководството на Фондация „Карин дом“

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни