За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Семеен фестивал „Усмихни се, Карин дом“ ви очаква на 14-15 Септември

16 юли 2019

За пета поредна година слънчевият двор на Карин Дом в сърцето на Морската градина на Варна, ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния Семеен фестивал „Усмихни се, Карин дом“.

На 14-ти и 15-ти септември от 10:00 до 22:00ч фестивалът отново ще предложи забавления за цялото семейство – детски кът и работилници за най-малките, спортна зона и батути, вкусно барбекю и крафт бира, сладки изкушения и напитки за всеки вкус.

Открита сцена ще събере музиканти​ ​и танцьори, които ще подправят с творчеството си този празник на усмивките. А в спортната зона ще може да премерите сили със своите колеги в игра на народна топка или да надхвърлите себе с нов личен рекорд.

Какво ще предложи „Усмихни се“ 2019?

Тази година темата на нашия фестивал е „Под ритъма на българския фолклор“. Ще се забавляваме в духа на народните песни и танци, които и до днес пулсират в душата на българина. Ще видим позабравени български занаяти и занаятчийски базар на талантливи дизайнери. Дрескод на събитието: народна носия/ риза и разбира се – усмивка 🙂

Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден. Уверете се сами!

Защо да ни подкрепите?

Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на Карин дом. Едно събитие от варненци за варненци, от всички нас за най-уязвимите – децата…

През 2015г. след първото издание на фестивала „Усмихни се”, Карин дом откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения, а през 2019г. фестивалът ще подкрепи новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.
Можете и вие да подкрепите Каузата на Карин дом като изберете да прекарате един приятен фестивален уикенд заедно с нас!

Как можете да се включите във фестивала? 

Очакваме Ви! Споделете събитието и с приятели във фейсбук!

С екипа ни можете да се свържете на имейл: smile@karindom.org. Повече за Фестивала и Карин дом можете да научите на:
www.smile.karindom.org
www.karindom.org

Посетете ни и във фейсбук:
@SmileKarindom
@karindom.org

Графичният дизайн на фестивал „Усмихни се, Карин дом“ 2019 е дело на Стели Чакърова

Станете част от събитието! Станете Посланик на доброто!

Всички събития и инициативи по време на фестивала ще спазват принципите на любовта към природата и нейното опазване.
___________________

Карин Дом , който тази година отпразнува своя 23-ти рожден ден, е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници. Годишно, Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни