За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Tурски лекар, специалист по анализ на походката, ще проведе безплатни консултации на деца със спастичност в Карин дом

3 декември 2019

На 16-ти и 17-ти Декември 2019 г. медицински специалисти от екипа на световноизвестния детски неврохирург проф. Мемет Йозек – д-р Енис Шабан, специалист по анализ на походката и двама физиотерапевти от турската клиника Аджибадем – ще проведат безплатни консултации във Варна за деца със спастичност.

За включване в безплатните консултации е необходимо да бъде попълнена формата тук! 

Консултациите са съвместна инициатива

на „Карин дом“ и болници Acibadem (Турция)и ще се проведат в Карин дом.

Консултациите са насочени към деца на възраст 0-6 г. със спастичност, диагностицирани с церебрална парализа, епилепсия, забавено двигателно развитие, травми, синдроми, наследствена спастична парапареза, двигателни нарушения (дистония, атаксия, тремор). Местата са ограничени и при запълването им ще затворим регистрацията.

Посещението на турските специалисти е резултат от развитието на взаимното партньорство между Карин дом и болница Аджибадем Алтънизаде, където се извършва ранна диагностика, оперативно лечение и ранна следоперативна рехабилитация на деца.

През месец Юли, представители на екипа на Карин дом бяха на работна визита в клиниката и успяха да разгледат отделенията, да изслушат лекция на проф. д-р Мемет Озек относно протоколите за работа и оперативна намеса при различни неврологични състояния, както и да наблюдават съвременни методи за диагностика на походката.

Посещението беше част от проект на Карин дом, финансиран от Фондации „Велукс“, с цел изграждане на международна партньорска мрежа за обмен на знания и опит.

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни