За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Летни следобеди и доброволческо градинарство. Включете се и вие!

22 май 2019

Днес учениците XI клас на Варненска морска гимназия „Св. Николай Чудотворец“ споделиха своите следобедни часове, за да помогнат за облагородяването на градината в Карин дом. Само за няколко часа, плевелите се замениха от цинии и богородичка, а лехичките се запълниха с мащерка и други ароматни билки. Младежите не се предадоха на мотиките, лопатите и слънцето и превърнаха бурените в свежи градинки.

Благодарим на техния преподавател Александрина Георгиева за чудесната организация, дарените цветя и билки и най-вече за това, че мотивира своите ученици да участват в доброволчески инициативи и възпитава у тях човечност и социална ангажираност. Благодарим и на цялото ръководство на Варненска морска гимназия за активната работа в подкрепа на доброволческите инициативи, добрите практики и полезни проекти, както и на учениците за добрия пример пример, който дават на връстниците си.

Ако и вие искате да станете част от посланиците на доброто като дарите от времето и енергията си в подкрепа дейността на Карин дом, моля, попълнете нашия Формуляр за доброволци и ние ще се свържем с вас!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни