За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Детски рождени дни и градински партита в Морската градина – лято 2023

25 юни 2023

Сигурни сме, че вече нямате търпение да се забавлявате сред природата, да организирате детски празник или тържество заедно с близки и приятели. Заповядайте в градината в сърцето на Морската градина на Варна – градината на стария Карин дом (вила Станчов). Изключително красиво място за забавления на малки и големи сред цветя и птици, на чист въздух, с детски площадки, батут и пространство за игри.

Всички постъпления от провеждане на тези събития подпомагат Карин дом да предоставя висококвалифицирана терапия на деца със специални потребности. 

Градината е едно прекрасно място за провеждането на неповторим детски рожден ден за Вашето дете. Градината позволява да развихрите своето въображение и да организирате забавленията на малчуганите според техните желания. Можете да сбъднете мечтата на Вашия рожденик да прекара този вълнуващ ден заедно с всички свои близки и приятели сред природата.

За всички пораснали деца Карин дом предлага провеждане градински партита, тийм билдинг, пикник, спортни, арт и други мероприятия.

 

Правилата за ползване на градината, Цените и Декларация за подпис, може да изтеглите тук:

Правила за провеждане на външни събития-2023

Детски рождени дни и градински партита

  1. Градинско събитие до 30 човека през делничен ден от 17 до 20 часа – 280 лв.
  2. Градинско събитие до 30 човека през уикенда или празнични дни до 4 часа – 350 лв, за цял ден – 500 лв. ( до 20:00ч )
  • За всеки следващ час (отнася се само за почивните дни и след предварително уточнение) се доплаща 60 лв на започнат час.
  • При предоставяне на барбекю – еднократна такса от 30 лв.
  • При провеждане на събития с над 30 гости – по договаряне

* На разположение на гостите в двора са две детски площадки, батут, прекрасна градина и поляна, както и оборудвана кухня с хладилник и фурна, кетъринг маси, пейки и столове.

* Могат да бъдат внесени храни, напитки и торта според желанието без допълнителна такса. Може да бъде поканен фотограф, аниматор, фирма за декорация, като организацията и разходите се поемат от празнуващите.

*Предложение за Анимация и игри на открито с Power Jump

При интерес и за получаване на подробна информация и запазване на дата за събитие,

можете да се свържете с екипа ни на e-mail: marketing@karindom.org .

За сватбени тържества, организиране на музикални и спортни мероприятия, фестивали, пленери и др. се свържете с екипа ни за допълнителна информация!

Всички постъпления от провеждане на тези събития подпомагат Карин дом да предоставя висококвалифицирана терапия на деца със специални потребности. Във връзка с това, Карин дом предоставя Договор за дарение за постъпилите средства. Организацията ни е регистрирана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност (ЦРЮЛНЦ), което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни