За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Международния ден на хората със Синдром на Даун

19 март 2013

Обуйте ШАРЕНИ ЧОРАПИ и изразете своята съпричасност към Международния ден на хората със Синдром на Даун – 21 март 2013. Снимайте се и ни изпратете Вашите снимки.

Нека привлечем вниманието на хората и да предизвикаме разговори по горещите теми в нашето общество – защо тези слънчеви и топли деца се изоставят още в родилен дом, защоне играят в детската градина и не учат в училище, за да работят един ден например в кварталния магазин.

Обуйте на 21-ви март чорапи… НО НЕКАКВИ ДА Е ЧОРАПИ… а ярко оцветени чорапи, дълги, къси, разноцветнии весели, каквито оцветиха на картички деца от училища във Варна в знакна подкрепа! Тези картички нашите доброволци ще раздават на 21-ви мартвъв Варна. А лекари и акушерки в родилните отделения в града ще получат иподарък от Карин дом – шарени чорапи, за да не броят хромозомите!

Така както всеки носи чорапи, така и всеки може да допринесе затова, хоратасъс Синдром на Даун да се чувстват приети в нашето българско общество. Изборът е ваш, лесно е да се направи, независимо дали сте у дома, в детскаградина, училище, университет, на работа, играете, пътувате, почивате иликъдето и да е, ОБУЙТЕ ШАРЕНИ ЧОРАПИ и кажете на своите приятели,семейство и колеги да направят същото! По този начин хората се сближават, питат се един друг защо носят чорапии създават приятелства и партньорства.

И както казват нашите приятели от Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун – „Истинските приятели не броят хромозомите!”

Очакваме вашите снимки и мнения във Facebook или на емайл адрес statanasova@karindom.org 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни