За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Да сготвим заедно! Събитието е отменено!

19 ноември 2021
Скъпи приятели,
С огромно съжаление отменяме събитието, тъй като българинът с огромно сърце и патрон на Карин дом г-н Иван Станчов, след дълги години щедрост към бъдещето на децата, вчера ни напусна. В следващите дни ние от екипа на Карин дом, както и всички хора, в чиито сърца г-н Станчов остава завинаги, ще отдадем почит и съболезнования към семейството му.
Светла му памет.

 

Имате деца, които трудно приемат новите храни, ядат избирателно или просто искате да въведете нещо ново. Това е знак да сготвите с нас и то по „Монтесори“. Интересен и забавен начин да учим децата да приемат новите храни и да научат нови неща за ползите от храната и удоволствието да я приготвяш. Това ще подкрепи не само хапването вкъщи, но и яслата и градината.

В рамките на 40 минути Шеф Жечка и Шеф Ники ще готвят с вас и за вас и ще разказват за различните начини да подкрепим децата ,които храним трудно.

Кулинарното предизвикателство ще се проведе във фейсбук лайф, а Шеф Ники и Шеф Жечка ще отговарят на вашите въпроси свързани с храненето на вашите деца.

Подходящо за бъдещи родители или родители на деца в ранна детска възраст (0-7).

Събитието се осъществява по проект
„Трансфер на практики за подобряване подкрепата за деца със
специални нужди и техните семейства за приобщаващо образование“
финансиран от Фонд Активни граждани България

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни