За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Заповядайте на Коледното тържество на децата!

9 декември 2019

Скъпи родители, приятели, дарители и доброволци с голямо вълнение и радост каним всички вас на Коледното тържество на децата, които посещават Карин дом.

Заповядайте да се забавляваме заедно и да посрещнем най-чакания от децата гост – Дядо Коледа и неговата прекрасна Снежанка на 18-ти Декември от 10:00ч в Културно-развлекателен комплекс „Морско казино“.

Децата ще ни разкажат за обичаите на Бъдни вечер, за добротата и красотата в света около нас, а след тяхната програма ще можем да се насладим на домашно приготвените кулинарни изкушения на техните родители. Ще можете да разгледате и да си изберете от коледните картички и календари, както и от продуктите, които предлагаме в Семейния магазин на Карин дом.

Благодарим на нашите домакини за любезната покана и специалното отношение! Благодарим на нашите приятели от Taxback Group, които тази година ще подготвят чувала на Дядо Коледа и ще зарадват децата с вкусни подаръци!

По време на празника ще връчим първите Награди  „Приятел на Карин дом“ 2019 – за дългогодишна подкрепа в развитието на Карин дом като иновативен център за деца със специални нужди и техните семейства.

Наградите ще бъдат ежегодни и ще се връчват на личности и компании допринесли за развитието на Карин дом и принос в утвърждаването на политики, насочени към децата.

 

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни