За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Анкета – Дарителството като инструмент за промяна. Очакваме вашето мнение!

21 октомври 2021

Скъпи приятели,

Фондация Карин дом стартира национално проучване на нагласите за дарителство. Екипът ни разработи 2 анкети, с които целим да опознаем и анализираме в детайли нагласите към индивидуалното и корпоративното дарителство, които да обобщим в единна стратегия за дарителството. Тази стратегия ще бъде ценен за гражданските организации инструмент за работа и комуникация с настоящи и потенциални партньори и дарители.

Ще се радваме ако се включите и попълните анкетата за корпоративни и/или индивидуални дарители.

Анкетите са анонимни!

Попълването на анкетата ще Ви отнеме около 5 минути! 

💌Дарителството като инструмент за промяна. Анкета за корпоративни дарители.

💌Дарителството като инструмент за промяна. Анкета за индивидуални дарители.

Екипът на Фондация Карин дом вярва, че включвайки се в тази анкета, Вие допринасяте за изграждане на устойчив механизъм за работа с дарители, за гарантиране на прозрачност и взаимно доверие!

Водени от стремежа си да бъдем максимално полезни за гражданския сектор и обществото, разработихме настоящите анкети с цел проучване на нагласите, разбиранията и готовността на хората, в ролята на индивидуални дарители, да подкрепят различни каузи. Искаме да разгледаме факторите, които мотивират дарителството като ценен инструмент в подкрепа на обществено значими каузи.

Благодарим Ви!

Анкетата е разработена по проект „Дарителството като инструмент за подкрепа на значими каузи и изграждане на активно гражданско общество“, който се реализира програма „Развитието на дарителството на местно ниво“ от  Сдружение „Платформа Агора“ и Фондация „Америка за България“.

Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Фондация Карин дом и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ и нейните партньори. с подкрепата на Сдружение „Платформа Агора“ и Фондация „Америка за България“.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни