За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благодарствено писмо – Община Свищов

4 юни 2012

На 1ви юни Националната мрежа за децата връчи наградите „Златна ябълка” за втора поредна година. Чрез тези награди НМД отличава приноса на личности и организации за подобряване на живота и благосъстоянието на децата и младежите на възраст под 18 години в България.

Радостни сме да съобщим, че община – носител на „Златна ябълка” стана Община Свищов, чиято номинация беше подкрепена от Карин дом! Повече за тяхната кандидатура и наградите можете да прочетете тук.

Благодарствено писмо от Станислав Благов – Кмет на Община Свищов

Уважаема г-жо Николова,

 

От името на община Свищов и лично от свое име изказвам най-искрени благодарности на целия екип на Фондация „Карин дом”-Варна за подкрепата, която ни предоставяте при реализиране  на дейностите за подобряване на блъгосъстоянието на децата!

Повече от три години ръководения от Вас екип се грижи за професионалното развитите на служителите, работещи в сферата на социалните услуги в град Свищов, в резултат на което осигуряваме качествени грижи, отговарящи на потребностите на децата и семействата.

Подкрепата, която срещаме от Вас ни прави по-успешни и уверени при преодоляване на ежедневните трудности и начертаване на мерки за бъдещо развитие.

Получената награда „Златна ябълка” в категория „Община” от Националната мрежа за децата приехме като признание за усилията на целия екип на общинско ниво, но и като голяма отговорност.
Искрено се надявам, че и в бъдеще ще получаваме Вашата подкрепа и съдействие, защото ни обединява желанието да осигурим по-добра среда и условия за развитие на най-скъпото – децата!

Пожелаваме Ви здраве, щастие и благополучие!

 

С уважение, Станислав Благов
Кмет на Община Свищов

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни