За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Турски специалисти от болница Аджибадем ще проведат безплатни консултации на деца със спастичност в Карин дом – Отложено

27 февруари 2020

На 31 март 2020 г. медицински специалисти от екипа на световноизвестния детски неврохирург проф. Мемет Йозек – д-р Енис Шабан, специалист по анализ на походката и физиотерапевт Гьокчен от турската клиника Аджибадем – ще проведат безплатни консултации във Варна за деца със спастичност. Консултациите ще се проведат в сградата на Карин дом и са съвместна инициатива на „Карин дом“ и болници Acibadem (Турция). 

Консултациите са напълно безплатни.

За включване в безплатните консултации е необходимо да бъде попълнена формата тук! 

Консултациите са насочени към деца на възраст 0-6 г. със спастичност, диагностицирани с церебрална парализа, епилепсия, забавено двигателно развитие, травми, синдроми, наследствена спастична парапареза, двигателни нарушения (дистония, атаксия, тремор). Местата са ограничени и при запълването им ще затворим регистрацията.

Турските специалисти идват във Варна във връзка с участието като лектори в организираната от Карин дом Международна практическа конференция на тема „Ефективни подходи за подкрепа на ранното детско развитие и междусекторно сътрудничество“.  В първия ден на конференцията – 30 март, те ще се включат в лекционните панели, където ще представят темитеСистема за анализ на движенията“ и „Прехтл анализ – ранна диагностика на ДЦП“.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни