За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартенички с кауза – включете се в кампанията! Разгледайте каталога ни за 2023г.!

26 януари 2023

През последните дни сме свидетели на огромна трагедия, която буквално ни разтърси. Земетресението в Турция и Сирия постави под риск живота на хиляди деца, към които не можем да останем безучастни. Като организация, която работи в името на децата, решихме да подпомогнем бедстващите семейства с 5% постъпленията от Мартеничковата ни кампания.

Скъпи приятели,

За нас Баба Марта е специален празник, който искаме да споделим с всички вас! Отново ви каним да се включите в Мартеничковата кампания 2023 на Карин дом и да ни подкрепите! Мартеничките се изработват ръчно, предимно с естествени материали и с много старание, за да ви зарадват и допринесат за приятната атмосфера на любимия празник.

Нашите мартенички и картички можете да намерите и поръчате от Семейния магазин на Карин дом и чрез поръчки от Каталог Мартеничкова кампания 2023

МАРТЕНИЧКИ С КАУЗА

Каним Ви да се включите в кампания и да подарите от мартеничките на Карин дом! Подкрепяйки Мартеничковата ни кампания, ще подкрепите Карин дом и терапията на деца със специални потребности.

КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

  • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, могат да ни подкрепят като си закупят мартенички;
  • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към каузата на Карин дом;
  • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място при нас в Карин дом или във вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на вашата компания насърчава доброволчески инициативи. Вижте графика на работилничките ТУК!

НАШИТЕ АРТ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Поради все по-честата практика на компаниите за работа от разстояние, разработваме и онлайн работилници за служители. Работилниците са подходящи за стимулиране на екипната работа, както и за повишаване на мотивацията на служителите. Освен това е и много забавно.

 

ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ

Авторска картичка „Прежда“ на Стели Чакърова

Предлагаме ви избор от три забавни картички “Честита Баба Марта” с атрактивен дизайн, с които можете да зарадвате приятели и партньори. Картичките: „Прежда“, „Баба Марта“ и „Пижо и Пенда“ с дизайн на Стели Чакърова и „Шевица“ и „Кокичета“ с дизайн на Влади Видал, са с размер 10/15см и различно пожелание на гърба. Могат да бъдат индивидуално опаковани и комплектовани с мартеничка по избор. Цена за картичка: 2лв/за бр.

Подготвяме изключително атрактивни и много разнообразни мартеници за ръка. Дори ние не можем да ги направим еднакви 🙂 Използваме естествени материали и дървени елементи. Всяка мартеничка е със свой десен и характер. Можете да изберете традиционни мартенички за ръка, мартенички, направени чрез техниката плъстене на вълна и брошки от прежда.

Мартеничките могат да бъдат индивидуално пакетирани с етикет на Карин дом или в комплект с картичка с пожелание. 

Картичка по рисунка на Алекс и дизайн на Влади Видал

Картичка с дизайн на Влади Видал

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

  • Ще се радваме да получим поръчките ви възможно най-рано, за да можем да приготвим мартеничките в срок.
  • Индивидуални поръчки направете чрез онлайн поръчки ТУК.
  • Поръчки за компанията, моля заявете от Каталог 2023  на: marketing@karindom.org .

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАШИТЕ МАРТЕНИЧКИ

  • Мартеничките можем да доставим в цялата страна с Еконт или можете да вземете на място от Карин дом във Варна.
  • Поръчки на фирми можем да доставим и до офис в рамките на града.
  • Мартеничките ни много скоро ще можете да намерите и на мини базар в сградата на Карин дом.

ДОГОВОРИ ЗА ДАРЕНИЕ И ФАКТУРИ:

Фондация Карин дом е организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения. За фирмите, Карин дом може да предостави фактура.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

КАК ДА ДАРИШ ЗА КАУЗАТА НА КАРИН ДОМ?

За да се включите и подкрепите кампанията, можете да направите и дарение според вашите възможности и желание по някой от следните начини:

Разгледайте Каталог с мартенички 2023 за компании и Семейния онлайн магазин на Карин дом!

Следете ни във Facebook и Instagram!

Весела Баба Марта от екипа на Карин дом! 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни