За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Заповядайте на най-голямото семейно рисуване в Карин дом на 17-ти септември!

8 септември 2021
Карин дом и Арте Клас- Варна организират едно незабравимо преживяване за децата и техните родители на открито❤🌈🏆 Малко след старта на учебната година, на 17-ти Септември от 16:00 до 19:00ч, ви очакваме в градината на Карин дом, за да направим най-голямото семейно рисуване!
Можете да се включите:
❤В семеен „Арте клас“ на платна с акрилни и водни бои. Ще рисуваме нашата специална кукла Карин и нейният приятел Слончо:
📍Рисуването е с продължителност 1 час;
📍За да сте сигурни, че имате запазено място, моля пишете на Арте клас с уточнение за колко деца/семейства бихте искали да запазите място, избрана картина (Карин, Слончо или двамата заедно) и избран час (16:00ч, 17:00ч или 18:00ч) във фейсбук на @arteclassvarna или на Viber/ WhatsApp 088 749 3224 .
📍Участието в Детски Арте клас е на цена 20 лв на семейство (с включени материали, бои, платно, еднократна палитра), a за деца, които ползват услугите на Карин дом- 12 лв.
📍Подходящо е за деца над 7г. с помощ от родител или самостоятелно.
📍Ще рисуваме – една вдъхновяваща личност, която също е била дете и то много борбено, любознателно и с голямо сърце – Карин, на която е кръстен и нашият терапевтичен център. А слончето е нейният най-добър приятел.
❤Ателие за коледни картички:
Заедно с Арте клас ви каним да се включите в нашето ателие напълно безплатно:
📍Рисунките ще бъдат включени в конкурса за коледна картичка на Карин дом – „Моята Коледа“.
📍 От предоставените за конкурса коледни картички ще бъдат избрани победителите, които ще участват в благотворителната Коледна кампания на Карин дом. Избраните за участие картички ще бъдат предлагани с благотворителна цел, а на самата картичка ще бъде написано името и възрастта на художника.
📍За победителите сме подготвили подарък и Сертификат за участие в конкурса.
❤Мултисензорната градина на Карин дом:
📍Освен в интересните ни художествени занимания, ще можете да се включите и в организирано посещение на
Мултисензорната ни градина от 16:00ч и от 17:00ч. За да запазите място за вашето дете, моля пишете на vmileva@karindom.org за кой час и за колко деца искате да направите резервация. Посещението е безплатно, но ще се радваме да направите дарение по ваш избор.
❤🥤Ще ви предложим продуктите от Семейния магазин на Карин дом и лимонада с кауза.
🌈Всички дейности са подходящи за деца със специални образователни потребности.
‼За да бъде празникът вълнуващ и безопасен, ви молим за спазването на епидемиологичните мерки. Молим да няма струпване на хора, както и да спазвате разстоянието от 2м. между рисуващите. След приключване на часа за рисуване, зоната трябва да се освободи за следващата група. Местата са ограничени и съобразени с ограниченията. При запълване на капацитета, ще спрем резервациите.
❤ Постъпленията от събитието ще бъдат в подкрепа на новия терапевтичен център на Карин дом ❤
Нека открием учебната година с усмивка 🙂
На голямото семейно рисуване ще поканим деца и родители от детските градини във Варна, с които стартираме работа по проект „Място за всяко дете“, финансиран от Фондация Кахане. На събитието ще рисуваме и ще се забавляваме заедно, като целим приемственост и изграждане на приемаща общност.
Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни