За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

„Акценти при обучението на деца със СОП“ привлече широк кръг специалисти

20 март 2018

На 15 и 16 март Карин дом проведе отворено обучение на тема „Акценти при обучението на деца със СОП“. В обучението взеха участие почти 30 специалисти – педагози, ресурсни учители, психолози, логопеди, трудотерапевти, педагогически съветници в детски градини и масови училища, специалисти, работещи в Центрове за специална образователна подкрепа и Центрове за възрастни от цяла България…

Колегите се включиха много активно в обучението с разглеждане на различни казуси, снимкови и видео материали от практиката на Карин дом. Обучението е одобрено от МОН  и след успешно положен тест в края му, педагогическите специалисти получиха 1 кредит. Повече за обученията на Карин дом, които предоставят кредити на участниците можете да видите в регистъра на МОН. В полето „Наименование на организацията“ въведете Карин дом и ще се отворят 8-те одобрени програми и кратко описание на съдържанието им.

Поради големият интерес към обучението от страна на учителите от детски градини от Варна, същото ще се проведе на 20 и 21 март специално за тях. На тези дати обучението за учителите ще бъде подкрепено от фондация „Живот със Синдром на Даун“.

В обучения на Карин дом можете да се включите и като направите заявка към нас по тема, която представлява интерес за Вас. Директорите на съответните училища, детски градини или институции могат да се свържат с нас, за да обсъдим заедно обучение,  съобразено с конкретните нужди на техния екип. Можете да изберете тема от нашия списък или да договорим друга,специално разработена за потребностите на групата. Темите можете да видите ТУК.

За заявка и повече информация, моля свържете се със Звезделина Атанасова – Директор Обучителен Център – Карин дом на тел.:0878 366 408 или zatanasova@karindom.org.

Повече за oбученията, които Карин дом предлага, можете да намерите и на нашата страница ТУК.

 

Снимки: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни