За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Продължават посещенията на специалисти от Карин дом в община Белослав

19 декември 2022

Карин дом продължава дейностите с деца и семейства в община Белослав по проект „Карин дом на колела“, финансиран от Фондация Карл Кахане. Ежемесечните визити обхванаха град Белослав, селата Страшимирово и Езерово. Всеки родител с въпроси относно развитието на своите деца има възможност да се възползва от консултация с психолог, логопед, рехабилитатор. Целта на проекта е да повиши информираността относно ранното детско развитие и да бъдат предоставени експертни съвети и насоки на родители, които имат някакви притеснения.

През 2023 г. предстоят посещения и в други общини в област Варна. Планирани са както консултации и групи за деца, така и срещи със специалисти и родители. Дейностите зависят от нуждите и заявките на населените места.

Специални благодарности към Община Белослав, инж. Светла Колева – Заместник Кмет с ресор „Образование, социални дейности, здравеопазване, домашен социален патронаж, ученически столове“ и експерт Христина Янакиева за тяхното съдействие при осъществяването на дейностите на Карин дом.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни