За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Карин дом изпрати тазгодишните си абитуриенти

29 юли 2021

27-ми юли тази година протече с много вълнение,
усмивки, гости и положителни емоции!

Винаги с огромно вълнение и радост празнуваме изпращането на нашите малки герои, които правят следващата голяма крачка и поемат по-уверени и смели към нови красиви пътешествия, сбъдвайки една от големите мечти на своите родители и нашия екип – да бъдат заедно с връстниците си.

Тази година изпратихме 9 малки абитуриенти, от които 3 деца постъпват в общообразователни училища и 4 в специални училища. 

Децата зарадваха своите родители и специалните ни гости с песни и усмивки, а Лети извади от своя чуден Театър в куфар историята за „Домът на Червеногушките“. Заедно се веселяхме в знак на успешно завършване на децата, за което получиха дипломи и награди, а родителите изненадаха екипът на Карин дом с подаръци с послания за добротата,  любовта, търпението и знанията. 

Ние от екипа на Карин дом сърдечно благодарим на родителите за доверието в нас и терапевтите ни, за търпението и подкрепата към децата през последните години и за това, че заедно опознавахме родния град, историята и празниците, заедно учихме букви и цифри, рисувахме, смятахме и играхме в средата на Монтесори, докато стигнем до този важен момент в живота на децата – прага на училището. 

В обръщението си към децата, родителите, екипа и всички гости, Борислава Черкезова и посланика на Италия в България Джузепина Дзара, благодариха на децата за усилията, а на родителите за голямото доверие и вяра в нашите специалисти и им пожелаха все така усмихнати и уверени да се справят и занапред с предизвикателствата и да сбъдват своите мечти.


„Преди 4г, когато дойдоха, най-първите си думи казаха с мен,

а днес съвсем сами пяха песни и рецитираха стихотворения.“

~ Ани Морфова, логопед ~ 

 

Децата и техните родители извървяха дълъг път с малки и големи победи и ние винаги ще бъдем с вас, ще се радваме на вашите успехи, ще сме щастливи да ви виждаме отново пораснали и уверени. Надяваме се отново да идвате при нас на гости, за да споделяте своя добър опит и с другите родители. 

На добър час!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни